Vi glæder os til at høre fra dig 

Hvor er det dejligt at du overvejer at tage med os ud og sejle. 

Du kan sende os din besked ved at udfylde felterne eller du kan sende os en mail (se mailadresse herunder).

Vi gør alt hvad vi kan for at svare på din henvendelse så hurtigt som muligt.


Gastesamtaler afholdes løbende.

WhatsApp +45 42325859
 
 
 
 
 

Virksomheder som støtter os

Når man sejler på langtur er budgettet stramt. Det er dyrt at vedligeholde båden og reservedele og andre almindelige fornødenheder er derfor af stor vigtighed for os. Sikkerhed går vi ikke ned på og sikkerhed koster. 

Så har du lyst til at støtte os og vores tur, vil vi være meget taknemmelige. Alt har stor værdi for os.


Vi vil gerne sige en stor tak til nedenstående sponsorere som allerede har valgt at støtte os og vores rejse ud i verden med deres lækre og relevatne produkter.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨RUDOLPH CARE by Andrea Rudolph 

Hello, Sunshine

H.C Andersen har sagt det så fint ”At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man have”.

Vi går meget op i at bruge den rette solbeskyttelse når vi sejler. Vejret og især solen er hårdt for huden og vi ved godt at vi skal passe godt på den. Derfor benytter vi solprodukter fra Rudolph Care på vores sejladser. 

Alle Rudolph Cares solprodukter bærer certificeringen Svanemærket, som er garanti for at alle solprodukterne er let nedbrydelige i kroppen så vel som i naturen – og at det ikke skader og påvirker negativt på sin vej. Derudover er solserien også koralvenlig.


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨AMO by LantmännenVi bruger altid AMO's brødblandinger på vores sejladser. Vi bager morgenboller, laver rugbrød og hygger med kage og pandekager. Derudover elsker vi en god start på morgenen med AMO's havregryn. 
Alle AMO's produkter er nemme at bruge også i høj søgang og de er nærende og mættende. Alt sammen noget som vi vægter højt på vores sejladser.

Amo er et af de førende mærker indenfor bagning, hvilket i høj grad skyldes produkteternes kvalitet. Det færdige bageresultat skal være helt på højde med det, man selv kan lave fra bunden – og det mener vi at det er. Det er bare meget nemmere.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨NordicTryk.dkNordicTryk er en virksomhed, som specialisere sig indenfor tryk på tøj. Du kan få tryk på alt hvad du har brug for - uanset om det er på en t-shirt, poloshirt, en jakke, en cap eller noget helt andet. 

Vi valgte NordicTryk til at står for vores tøj og tryk på disse da NordicTryk har virkelig mange forskellige og gode materialer/produkter at vælge mellem, og alt sammen er af bedste kvalitet, hvilket er vigtigt for os, da tøj og tryk skal kunne holde længe. Og så er deres service lidt udover det sædvanlige.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨Dupont Flytning A/SDUPONT-Flytning A/S er et super effektivt flyttefirma men som også råder over gode og tørre lagerfaciliteter, og de kan hjælpe med både møbelopbevaring,  arkivopbevaring, samt fungere som lagerhotel.

Deres historie og fremragende service går tilbage til 1928, hvor firmaet blev grundlagt. Dette betyder, at de i dag har mere end 90 års erfaring som flyttefirma.


DUPONT-Flytning A/S er en flytteforretning, som tilbyder både totalløsninger og ”Du pakker - vi flytter” til private.  Som sejler der er på vej ud i verden, har det været trygt og godt med hjælp til den korrekte opbevaring. Du bestemmer selv hvor meget du foretrækker at skulle være en del af flytteprocessen.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Minbaad.dk


(Cille Rosentoft) har skrevet nedenstående artikler om os - klik på linkene herunder


Joachim & Henriette sejler ud i verden om 2 måneder : Det er svært at finde gaster

Henriette og Henriette skal på langtur med deres mænd: Vi er ikke de eneste, der har fået den her tossede idé - Minbåd.dk (minbaad.dk)


Vores position kan følges via MarineTraffic App'en

Søg på Sailing Tujunga